Discovery Smart Kids Club va asteapta în grupa Iepurașilor mici și a Pisicuțelor jucăușe in regim de cresa cu10-12 copii (varste cuprinse 1.10 ani - 3 ani).

Acordam sigurantă si o bunastare emoțională fiecarui copil prin activitati de socializare🪁, stimulam curiozitatea si dorinta de cunoastere a copilului prin ateliere de educatie timpurie🖍️ bazate pe o programa de tipul pedagogiei Waldorf, in care copiii exploreaza lumea care ii inconjoara si experimenteaza🧩, testeaza diverse materiale🎨🖌️, texturi🧸🧶. O data pe saptamana, optional, copiii pot participa la curs de limba straina engleza 🇬🇧 sau germana 🇩🇪. Detalii si inscrieri la 0743324701 sau pe www.discoverysmartkidsclub186.com sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/Discoverysmartkidsclub/

Tarife Varsta 1 an si 10 luni - 3-4 ani.

1 sapt. - 4 ore/zi - 450 lei (8-12.00)

1 sapt. - 5-9 ore/zi - 550 lei (8-17.30)

1 luna - 4 ore/zi - 1000 lei (8-12.00)

1 luna - 5-8 ore/zi - 1400 lei (8-16.00)

1 luna - 9-10 ore/zi - 1500 lei (8-18.00)

Mancarea nu este inclusa, se achita separat, este 10 lei/zi

Regulament : Parintii nu isi pot lasa copiii la centru daca acestia prezinta semne de raceala, tuse, muci, febra, bubite, etc. Daca copilul o sa inceapa sa prezinte una dintre simptomele de mai sus in timpul sederii la centru, parintele o sa fie notificat (telefonic sau printr-un mesaj) si are obligatia sa vina sa preia copilul in cel mai scurt timp posibil. Toate acestea pentru ca ne dorim binele si siguranta tuturor copiilor care ne aduc bucurie la sediul nostru.Este nevoie sa treaca cel putin 24 de ore de la ultimul episod de febra al unui copil pana la reintrarea in colectivitate. Daca acesta a intrat in contact cu persoane contagioase, va rugam sa ne informati. Daca un copil nu se opreste din plans 20 minute consecutive (in ciuda stradaniei noastre de a-l consola), parintele o sa fie notificat si rugat sa vina sa-l ia. Daca copilul prezinta un comportament neadecvat (musca, este agresiv, loveste), parintele o sa fie anuntat si rugat sa vina sa il preia. Nu folosim recompense sau pedepse, ci vom incerca sa stopam astfel de comportamente prin mijloacele noastre (explicatie, stimularea comportamentelor pozitive, descrierea consecintelor, etc Este necesara rezervare prealabila. In momentul in care aduceti copilul la centru, este obligatorie prezenta unui act de identitate al adultului. Cartea de identitate. In momentul preluarii copilului de la centru este obligatoriu, din nou, actul de identitate. Daca o alta persoana o sa preia copilul de la centru, aceasta trebuie obligatoriu numita (in scris, pe formular) de catre adultul care il aduce pe copil, iar la preluare, aceasta persoana trebuie sa ne arate actul de identitate. Completarea formularului pe care vi-l inmanam la sosire este obligatorie. Recomandam parintilor sa aduca un rand de haine de schimb copilului, haine depozitate in siguranta si curatenie la noi la centru si restituite parintilor la plecare. Schimbam si scutecul daca este nevoie, insa va rugam sa aduceti schimburi si servetele umede. Copiii vor purta sosete/papuci de casa pe toata durata sederii la noi. Din motive medicale si de igiena, nu putem accepta ca un copil sa stea cu talpile goale. Toti copiii o sa isi dea jos incaltamintea si o s-o depoziteze in locul special amenajat.