Grupa Iepurașilor mici și a Pisicuțelor jucăușe in regim de cresa

Discovery Smart Kids Club va asteapta în grupa Iepurașilor mici și a Pisicuțelor jucăușe in regim de cresa/baby sitting de maxim 10 copii (varste cuprinse 1an si 10 luni - 3-4 ani)

Acordam sigurantă si o bunastare emoțională fiecarui copil prin activitati de socializare🪁, stimulam curiozitatea si dorinta de cunoastere a copilului prin ateliere de educatie timpurie🖍️ in care copiii exploreaza lumea care ii inconjoara si experimenteaza🧩, testeaza diverse materiale🎨🖌️, texturi🧸🧶.

O data pe saptamana, programa fiind bazata pe pedagogia Waldorf. Optional, copiii pot participa la curs de limba straina engleza sau germana .

Detalii si inscrieri la 0743324701 sau pe www.discoverysmartkidsclub186.com sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/Discoverysmartkidsclub/

Tarife Varsta 1 an si 10 luni - 3-4 ani.

1 sapt. - 4 ore/zi - 450 lei (8-12.00)

1 sapt. - 5-9 ore/zi - 550 lei (8-17.30)

1 luna - 4 ore/zi - 1000 lei (8-12.00)

1 luna - 5-8 ore/zi - 1400 lei (8-16.00)

1 luna - 9-10 ore/zi - 1500 lei (8-18.00)

 Detalii gasiti pe pagina urmatoare, la Noutati si la numarul de telefon 0743 324 701.

Regulament : Parintii nu isi pot lasa copiii la centru daca acestia prezinta semne de raceala, tuse, muci, febra, bubite, etc. Daca copilul o sa inceapa sa prezinte una dintre simptomele de mai sus in timpul sederii la centru, parintele o sa fie notificat (telefonic sau printr-un mesaj) si are obligatia sa vina sa preia copilul in cel mai scurt timp posibil. Toate acestea pentru ca ne dorim binele si siguranta tuturor copiilor care ne aduc bucurie la sediul nostru.Este nevoie sa treaca cel putin 24 de ore de la ultimul episod de febra al unui copil pana la reintrarea in colectivitate. Daca acesta a intrat in contact cu persoane contagioase, va rugam sa ne informati. Daca un copil nu se opreste din plans 20 minute consecutive (in ciuda stradaniei noastre de a-l consola), parintele o sa fie notificat si rugat sa vina sa-l ia. Daca copilul prezinta un comportament neadecvat (musca, este agresiv, loveste), parintele o sa fie anuntat si rugat sa vina sa il preia. Nu folosim recompense sau pedepse, ci vom incerca sa stopam astfel de comportamente prin mijloacele noastre (explicatie, stimularea comportamentelor pozitive, descrierea consecintelor, etc Este necesara rezervare prealabila. In momentul in care aduceti copilul la centru, este obligatorie prezenta unui act de identitate al adultului. Cartea de identitate. In momentul preluarii copilului de la centru este obligatoriu, din nou, actul de identitate. Daca o alta persoana o sa preia copilul de la centru, aceasta trebuie obligatoriu numita (in scris, pe formular) de catre adultul care il aduce pe copil, iar la preluare, aceasta persoana trebuie sa ne arate actul de identitate. Completarea formularului pe care vi-l inmanam la sosire este obligatorie. Recomandam parintilor sa aduca un rand de haine de schimb copilului, haine depozitate in siguranta si curatenie la noi la centru si restituite parintilor la plecare. Schimbam si scutecul daca este nevoie, insa va rugam sa aduceti schimburi si servetele umede. Copiii vor purta sosete/papuci de casa pe toata durata sederii la noi. Din motive medicale si de igiena, nu putem accepta ca un copil sa stea cu talpile goale. Toti copiii o sa isi dea jos incaltamintea si o s-o depoziteze in locul special amenajat.

Scoala de vara cu masuri speciale de igiena

Let's bring back summer ⛄ asa zicea Olaf din Frozen 🌞 Anul acesta la summer school ne dorim sa facem activitati in aer liber, fie ca sunt in curtea locatie noastre, fie in parc. Pe cat posibil cat ne va permite vremea, vom avea ateliere in aer liber, ateliere de pictura, modelaj, discutii, jocuri de dezvoltarea psihologica si emotionala si de imbunatirea abilitatilor de comunicare, asertivitate, creativitate, rezolvare de conflicte dar si lucrul in echipa. Luam masuri speciale, masca, haine de schimb si pantofi de schimb, igiena mainilor, aerisirea spatiului sunt OBLIGATORII. Dimineata luam temperatura copiilor si ne bazam pe responsabilitatea fiecarui parinte ca daca copilul sau cineva din familie prezinta semne de raceala/gripa, febra sa ne anunte si sa nu vina la after. Va asteptam la noi cu o multitudine de activitati, intr-un loc curat, igienizat, cu un numar de 10 maxim 15 copii unde ne vom simti ca intr-o familie 👨‍👩‍👧‍👦. Detalii si inscrieri early bird 🐦 cu reduceri de 10-15% din abonamentul de baza la numarul de telefon 0743 324 701.

Oferta pentru frati si prieteni

Cautati un afterschool si toate locurile sunt ocupate?

Ati inscris copilasul in clasa pregatitoare si cautati un afterschool?

Va asteptam la noi. Daca va inscrieti copilasi frati atunci aveti 10% reducere. Daca nu aveti frati dar va aduceti prietenii primiti de asemenea 10% reducere din abonamentul de baza. Oferta valabila si pentru programul de scoala de vara sau vacanta.

Noi va oferim pe langa teme si o masa calda, dezvoltarea personala, emotionala si psihologica a copiilor prin jocuri, ateliere, dezbateri. Toate acestea sunt incluse in abonamentul de baza. Cei mici isi vor imbunatatii abilitatile de comunicare, asertivitate, rezolvarea de conflicte dar si alte probleme din viata de copil si lucrul in echipa. In perioadele de vacanta si vacanta de vara(scoala de vara - summer school ) functionam cu program de la 8-18 si acceptam copii de la 5 ani. Detalii la telefon 0743 324 701.

Vacanta de iarna! 06-10.01.2020

Vacanta de iarna! Pentru finalul vacantei de iarna 06-10 ianuarie 2020 avem un program minunat pentru copii! Va asteptam la noi cu activitati interesante, jocuri de autocunoastere, ateliere creative si multa voie buna!

Program 8:00-18:00

Masa include mic dejun + pranz + gustare - 15.00 lei

Pret: 360 lei / saptamana (nu include masa)

Program 8:00-16:00

Masa include mic dejun + pranz + gustare - 15.00 lei

Pret: 260 lei / saptamana (nu include masa)

Program 8:00-12:00

Masa include mic dejun + pranz + gustare - 15.00 lei

Pret: 220 lei / saptamana (nu include masa)

Va asteptam cu drag ❤️.

Atentie locurile sunt limitate. Pentru inscrieri ne puteti contacta telefonic la 0743324701 sau pe email office@smart-kids-club.com.

Vacanta la final de octombrie!

Pentru finalul lunii octombrie avem un program minunat pentru copii! 

Va asteptam la noi cu activitati interesante, jocuri de autocunoastere, ateliere creative si multa voie buna! 

Vom sarbatori si Halloween in felul noastru unic, plin de distractie si surprize pentru copii! 

Program 8:00-18:00

Masa include mic dejun + pranz + gustare - 13.00 lei

Pret: 350 lei / saptamana (nu include masa)

Program 8:00-16:00

Masa include mic dejun + pranz + gustare - 13.00 lei

Pret: 260 lei / saptamana (nu include masa)

Program 8:00-12:00

Masa include mic dejun + pranz + gustare - 13.00 lei

Pret: 220 lei / saptamana (nu include masa)

Va asteptam cu drag ❤️.

Atentie locurile sunt limitate. Pentru inscrieri ne puteti contacta telefonic la 0743324701 sau pe email office@smart-kids-club.com. 

Oferta pentru copii care invata in limba germana

Avem o oferta pentru copii care invata si isi fac temele in limba germana.

Daca doriti sa accesati programul nostru de afterschool avem urmatoarea varianta de pachete.

Discovery Smart German 1

Program 12:00-16:00

Preluare copii de la școală

Masă servită (8.50 lei - se achita separat)

Activități recreative/dezvoltare personală

Teme in limba germana (se achita separat) 

Costuri începând de la 300 lei

Discovery Smart German 2

Program 12:00-17:00

Preluare copii de la școală

Masă servită (8.50 lei - se achita separat)

Activități recreative/dezvoltare personală

Teme in limba germana (se achita separat)

Costuri începând de la 440 lei

Discovery Smart German 3

Program 12:00-18:00 

Preluare copii de la școală

Masă servită (8.50 lei - se achita separat)

Activități recreative/dezvoltare personală

Teme in limba germana (se achita separat)

Costuri începând de la 580 lei

1 Iunie Ziua Copiiilor de la mic la mare

De 1 iunie ziua copiiilor mici si mari, Discovery Smart Kids Club va invita la ateliere distractive de pictura magica, finger painting, origami si alte activitati si jocuri dinamice care ii vor distra pe cei mici dar si pe cei mari si cateva surprize.

🕰️Activitatile vor incepe la ora 11 si se inchie la ora 16:00. Atelierele vor fi pe categorii de varsta: de la 18 luni la 2 ani jumatate, 3-5 ani si 6-8 ani. Pentru copii mici unul dintre parinti este rugat sa ramana la activitati cu ei.

👨‍👩‍👧‍👦1 iunie este o zi in care copiii isi petrec timp cu parintii si noi vom avea grija sa se distreze de minune impreuna.

📖Vom posta si orarul cu activitati in scurt timp.

🔖Costul este 20 lei/copil

Pentru inscrieri va asteptam pe Messenger sau pe email office@smart-kids-club.com sau direct la telefon 0743324701.

👨‍👩‍👧‍👦Va asteptam cu drag la noi sa petrecem impreuna ❤️

Inscrieri Summer School 2019

Incepând cu data de 01.04.2019 deschidem lista pentru înscrieri în programul de Summer School 2019. Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un email pe office@smart-kids-club.com sau să sunați la 0743324701 pentru a stabili o întâlnire la sediul afterschool-ului  și a alege pachetul potrivit pentru copilul tău. Frații primesc discount de 10% dacă sunt inscriși impreună.

Înscrieri Clubul de germana - începatori

Începand cu data de 01.06.2019 dam startul înscrierilor la Clubul de germană. Grupul este destinat copiilor cu nivel începator. Avem 8 locuri libere. Se pot înscrie și copii cu vârste între 5 -11 ani.

Copiii noștri sunt capabili să acumuleze foarte multă informație iar de aceea este recomandată învățarea limbilor străine de la o vârstă cât mai fragedă. Noi venim în întâmpinarea dumneavoastră cu cursuri de limba germană  pentru copii începând cu varsta de 5 ani. Metodele folosite constau în învățarea limbii germane  în mod natural, ca și o limbă maternă, prin imitația pronunției, prin repetiție și prin multe activități de tip jocuri și cântece.

Pentru detalii va asteptam la nr. tel. 0743324701 sau pe office@smart-kids-club.com.

Inscrieri English Club - incepatori

 Începand cu data de 01.06.2019 dam startul înscrierilor la English Club. Grupul este destinat copiilor cu nivel începator. Avem 8 locuri libere. Se pot înscrie și copii cu vârste între 5 -11 ani.

Copiii noștri sunt capabili să acumuleze foarte multă informație iar de aceea este recomandată învățarea limbilor străine de la o vârstă cât mai fragedă. Noi venim în întâmpinarea dumneavoastră cu cursuri de limba engleză pentru copii începând cu varsta de 5 ani. Metodele folosite constau în învățarea limbii engleză în mod natural, ca și o limbă maternă, prin imitația pronunției, prin repetiție și prin multe activități de tip jocuri și cântece.

Pentru detalii va asteptam la nr. tel. 0743324701 sau pe office@smart-kids-club.com.

Yoga Kids Club

Începand cu data de 01.06.2019 dam startul înscrierilor la Yoga Kids Club. Grupul este destinat tuturor copiilor, indifferent de condiția fizică sau nivel de energie. Avem 8 locuri libere. Se pot înscrie și copii cu vârste între 5 -11 ani.

Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un email pe office@smart-kids-club.com sau să sunați la 0743324701 ori să intrați pe www.discoverysmartkidsclub186.com

Mai jos va rog să citiți câteva dintre benefiicile practicării yoga asupra copiilor.

Posturile yoga îmbunatatesc funcționarea corectă a diferitelor organe;

Yoga îmbunătățeste / echilibrează secrețiile hormonale din corp; Posturile yoga îmbunaătățesc tonusul muscular din corp;

Yoga face corpul mai flexibil;

Respirația yogină calmează comportamentul copiilor hiperactivi;

Respirația yogină extinde puterea de concentrare;

Relaxarea yogină ajută copiii să devină mai receptivi; Yoga îmbunătațeste memoria;

Practicile yogine de vizualizare ajută copiii să devină mai creativi;

Yoga ajuta la o dezvoltare emoțională mai bună;

Yoga ajută la îmbunățtirea circulației energetice și duce la echilibrarea copiilor;

Yoga ajută copiii să dezvolte o atitudine pozitivă asupra vieții;

Yoga ajută copiii să dezvolte valori etice, care vor duce la construirea caracterului individual.

Karate Smart Club - incepatori

Incepand cu 01.06.2019 facem înscriere pentru Karate Smart Club.

Avem 8 locuri disponibile pentru grupa de incepatori, varsta 5-11 ani.

Ce efecte are KARATE-ul asupra copiilor care pasesc pentru prima data intr-o sala de arte martiale. Pe langa efectele fizice, cum sunt consumarea energiei si dezvoltarea fizica, exista mai multe etape pe care copiii le parcurg la nivel psihologic odata ce incep antrenamentele.

Primul an este critic! Majoritatea celor care se lasa de KARATE o fac in primele 2 luni de cand incep antrenamentele, al doilea prag “psihologic” fiind dupa primele 6 luni si obtinerea primei centuri. Daca reusesc sa treaca de primul an, 90% vor ramane in sala de KARATE pana, cel putin, la centura maro.

Va asteptam impreuna cu sensei Alexandra Pop

O puteti cunoaste pe sensei in sectiunea Cine suntem in curand.

Înscrieri afterschool

Începând cu data de 01.08.2019 dăm start înscrierilor pentru programul de  afterschool.

Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un email pe office@smart-kids-club.com sau să sunați la 0743324701 pentru a stabili o întâlnire la sediul afterschool-ului și a alege pachetul potrivit pentru copilul tău. Frații primesc discount de 10% dacă sunt inscriși impreună.

Cursuri dezvoltare inteligenta emotionala si psihologica a copilului

Incepând cu data de 06.05.2019 vom începe înscrierea pentru organizarea atelierelor pentru dezvoltarea psihologică și emoțională a copiilor. Vom realiza atelierele prin jocuri și activități interesante din care copii vor avea de învățat despre: cum să comunice mai eficient, cum să își comunice emoțiile într-un mod constructiv, cum să-și rezolve, medieze și negocieze singuri conflictele cu alți copii, cum să fie asertivi și cum să joace în echipă.

Sunt câteva decade de când omenirea a realizat că a avea un IQ ridicat nu se corelează în mod automat cu a avea succes în viaţă.

Recent, au apărut mai multe tipuri de a fi inteligent, de la bunul simţ până la şcoala vieţii şi, de mai bine de 20 de ani, a apărut ideea inteligenţei emoţionale. Unii o denumesc chiar „a fi deştept în legătură cu emoţiileˮ. Așadar, în societate și în drumul tău către succes, EQ-ul este mai important decât IQ-ul.

Partea interesantă este că inteligența emoțională este o abilitate ce poate fi îmbunătățită și perfecționată mult mai ușor, comparativ cu IQ-ul. Pentru a putea avea o vedere de ansamblu asupra influenţei pe care un EQ crescut o poate avea asupra multitudinilor de domenii ale vieţii, am analizat trei domenii fundamentale pe care acesta le influenţează în mod definitoriu:

😀În viaţa profesională

😀În relaţiile de cuplu

😀În creşterea copiilor

Beneficiile dezvoltării inteligenței emoționale:

Dezvoltă încrederea în forţele proprii

Creează un dialog intern constructiov

Defineşte personalitatea

Ne ajută la integrarea în grup

Dezvoltă inteligenţa socială

Dezvoltă capacitatea de adaptare

Dezvoltă calităţi de lider

Creşte capacitatea de concentrare

Dezvoltă capacitatea de cooperare

Ajută la definirea obiectivelor personale

Impulsionează creativitatea