Despre noi

Sunt mamă, psiholog, trainer și master practitioner în NLP, profesor-educator. Am lucrat în cursul a 10 ani atât cu copii cât și cu adulții, dar și cu copii cu deficiențe de auz, down și DSM. Ador copii și îmi place să lucrez cu ei. Este o sarcină serioasa, necesită multă responsabilitate. Educația începe de acasă din familie și continuă la școală și în orele de după școală. De aceea este foarte important ca orele de la gradiniță și creșă să fie petrecute de copil într-un mediu care să îi ofere posibilitatea să se dezvolte, să crească echilibrat. Un copil echilibrat devine un adult echilibrat și de succes care la rândul lui își va întemeia o familie.

Ne preocupă dezvoltarea psihologică a copilului, deoarece acest aspect al dezvoltării emotionale, a inteligenței emoționale este neglijată în timpul creșterii copilului, mai ales dacă acesta găsește metode de a trece peste problemele specifice vârstei, fără să ca acesta să devină un copil problemă.

Doar că fiecare eveniment rămâne codat în creierul copilului și mai apoi în creierul adultului, care mai târziu ii poate creea probleme în dezvoltarea lui, în formarea de relații, formarea de prietenii.

     De aceea, timpul liber se va petrece prin jocuri care le vor dezvolta abilități de comunicare, rezolvare de probleme, lucrul în echipă, asertivitate, de a învăța cum să își exprime emoțiile și sentimentele într-un mod constructiv.

    Acest centru educațional a fost înființat din dorința de a aduce în viața copiilor un mod plăcut și util de a-și petrece timpul de dimineață până după-masă, în același timp având calitate în toate activitățile. Aici copii își pot dezvolta toate abilitățile atât  cele native cât și să dobândească altele noi. Pentru dezvoltarea vizualului avem activități de pictură, desen, modelaj, pentru dezvoltarea auditivului avem activități de dans, pentru dezvoltare kinestezică avem yoga kids și karate, nisip kinetic, activități senzoriale. Bineînteles că nu uităm de partea emoțională, pe care o vom dezvolta prin cursuri de inteligență emoțională și jocuri. 

 

Datorită cererii mari, am înființat 2 grupe de cresă și respectiv o grupă de grădiniță, acceptăm și copii speciali dar la fel de minunați.

     Din echipa noastra mai fac parte o minunată profesoară educator cu 20 ani vechime în învățământ special, dar și alte doamne educatoare blânde și cu har. Iubesc ceea ce face și acest lucru se vede din interactiunea cu copii și bucuria cu care vin copiii la noi la creșă și grădiniță.

     De asemenea din echipa face parte și un domn psiholog. El are răbdare, calm și adoră să lucreze cu copiii.Doamnele îngrijitoare sunt iubite de copilași de asemenea.

   Vă așteptăm cu drag la creșa/grădinița noastră unde copii dumneavoastră vor fi îngrijiți, se vor simți bine până vor ajunge din nou acasă la părinții lor iubiți. 

Echipa noastra

O echipă de oameni care pur și simplu iubesc ceea ce fac. Nu este ușor, dar este pentru viitor.

Primim cu brațele deschise fiecare copil special, pentru că la noi toți sunt la fel de minunați și speciali.

 

Echipa noastră este alcătuită din oameni dedicați și cu o pasiune deosebită pentru educația copiilor. Avem privilegiul de a avea în rândurile noastre o minunată profesoară educator cu o experiență de 20 de ani în învățământ special. Ea aduce în fiecare zi zâmbete și încredere în inimile copiilor noștri, ghidându-i cu blândețe și har pe drumul cunoașterii și creșterii.

 

În plus, nu suntem o echipă completă fără psihologi, pedagogi si oameni instruiti, inclusiv in prim ajutor, care sunt o adevărată comoară pentru copiii noștri. Alături de doamnele noastre educatoare, care emană iubire și căldură, creăm un mediu propice în care copiii să se simtă în siguranță și protejați.

 

Doamnele îngrijitoare, pline de bunătate, reprezintă un sprijin esențial pentru fiecare copil. Ei simt că sunt iubiți și înțeleși în fiecare gest al lor, iar asta ne bucură enorm.

 

Așadar, vă invităm cu inimile deschise și cu zâmbete strălucitoare să ne călcați pragul creșei/grădiniței noastre. Aici, copiii dumneavoastră vor fi înconjurați de dragoste și îngrijire, vor explora lumea înconjurătoare prin joacă și vor învăța, în fiecare zi, lucruri minunate și interesante.

 

La finalul fiecărei zile petrecute la noi, veți găsi copiii voștri bucuroși și fericiți, pentru că la noi creșa și grădinița devin a doua casă, iar copiii noștri se simt ca într-o mare familie unită. Aici, ei se dezvoltă încrezători și fericiți, pregătindu-se cu încredere pentru a-și întâlni părinții iubiți acasă.

Adela Costin

Owner After School

Zorana

Educator, psihoterapeut ocupational 

Creșă și grădiniță, în Timișoara.


Îmbrățișăm Copilăria cu Drag în Grădinița și Creșa Noastră din Timișoara, în zona Dâmbovița (Piața Aurora / Flavia).


Grupa Iepurasilor mici si a Pisicutelor jucause in regim de cresa

1-3DETALII

Grupa bufnitelor intelepte de gradinita

3-5DETALII